SkiBootFix logo blue

Heb je een vraag over de SkiBootFix?

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de SkiBootFix

Roger en Marius, allebei fervente skiërs, vormen samen een klein, gedreven team. Samen ontwikkelden ze een innovatieve, universele oplossing om skischoenen eenvoudig te sluiten.

Onze SkiBootFix werd in Nederland ontwikkeld én geproduceerd. Ondertussen wordt deze betaalbare uitvinding via onze webshop www.skibootfix.com verkocht aan enthousiaste gebruikers over de hele wereld.

We verkopen ook met veel plezier B2B, vraag naar onze voordelige voorwaarden!

Een kleine tool die het (ski)leven nóg leuker maakt voor veel mensen!

Voor velen onder ons is onze skischoenen goed gesloten krijgen nog steeds een echte uitdaging. Vooral om de twee bovenste gespen goed te kunnen sluiten moeten we soms zoveel kracht zetten dat we er de hulp van onze familie of vrienden voor nodig hebben.

Deze handige tool biedt een gebruiksvriendelijke oplossing. Dankzij de hefboomwerking van de SkiBootFix heb je nog maar weinig kracht nodig om de gespen te sluiten. Simpel toch?

Nee maar wel de beste!

Hulpmiddelen om skischoenen te sluiten zijn er al langer, maar meestal zijn ze ontworpen voor één soorten van gespen of voor een beperkt aantal soorten. En dat wil zeggen dat je verschillende tools nodig hebt voor verschillende schoenmerken en soorten van gespen. Niet zo praktisch, zeker niet je je schoenen huurt…..

Met de SkiBootFix ben je in één keer op alles voorzien, hij past gegarandeerd op 99% van de bestaande sluitingen!!

Zou het niet leuk zijn als kinderen, na een korte uitleg van hun ouders, zelf hun skischoenen konden sluiten?

Niet afhankelijk zijn van ouders, grotere zussen/broers of leraren….. hoe cool is dat!

Doorgaans is het praktisch onmogelijk om je gespen te openen zonder je handschoenen uit te doen. Met de SkiBootFix kun je je handschoenen aanhouden en toch probleemloos je gespen openen.

De normale verkoopprijs is € 16,25 incl. BTW.
Vraag naar speciale voorwaarden voor verenigingen, groepen en grotere aantallen.

De SkiBootFix zal doorgaans gebruikt worden bij temperaturen die rond het vriespunt liggen of er zelfs onder liggen. Bij deze temperaturen worden veel kunststoffen broos en breken ze.

Na uitgebreide testen werd in samenspraak met experts in kunststoffen gekozen voor een met glasvezel gevulde nylonsoort.

In principe gaat de SkiBootFix een leven lang mee en is hij bij normaal gebruik onbreekbaar. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan mag je ons altijd laten weten wat er gebeurd is. Als je in ons klantenbestand zit, sturen we je gratis een nieuwe toe.

Neem contact met ons op, liefst met foto’s en gegevens over de schoen en we storten het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, per kerende terug op je rekening. De SkiBootFix mag je houden.

Wij verkopen ook B2B. We kunnen de SkiBootFix volgens jouw wensen bedrukken, met je bedrijfslogo in full colour en een diepe of opdrukboodschap. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden!

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Neem gerust contact met ons op.