SkiBootFix logo blue

Heeft u een vraag over de SkiBootFix?

Check hier onze veelgestelde vragen over de SkiBootFix

Roger en Marius, beiden fanatieke skiers, vormen samen een klein en gedreven team dat met elkaar een innovatieve en universele oplossing gevonden heeft om skischoenen makkelijk te kunnen sluiten.

Onze SkiBootFix is in Nederland ontwikkeld en wordt ook in Nederland geproduceerd; intussen wordt deze betaalbare uitvinding wereldwijd verkocht aan enthousiaste gebruikers via onze webshop www.skibootfix.com.

Ook leveren wij graag b2b, vraag naar onze gunstige voorwaarden!

Een kleine tool die het (ski)leven voor heel veel mensen nog leuker maakt!

Het blijft voor velen van ons een uitdaging; het goed sluiten van onze skischoenen. Vooral de twee bovenste gespen kunnen zoveel kracht vragen om ze te sluiten dat we dit niet kunnen zonder een beetje hulp van onze familie of vrienden.

Deze handige tool biedt een vriendelijke oplossing. De hefboomwerking van de SkiBootFix zorgt er voor dat er weinig kracht nodig is om de schnallen te sluiten, Easy.

Nee maar wel de beste

Hulpmiddelen voor het sluiten van de skischoen bestaan al langer, maar de meeste zijn ontworpen voor één of slechts een beperkt aantal gesptypen. Dit betekent dat je verschillende tools nodig hebt voor verschillende schoenmerken en gesptypes. Inderdaad niet erg handig, vooral niet als je je schoenen huurt…..

Met de SkiBootFix ben je in één keer klaar, hij past gegarandeerd op 99% van de beschikbare schnallen!!

Hoe fijn zou het zijn als ze, na een korte instructie van hun ouders, zelf hun ski schoenen dicht konden doen?

Niet afhankelijk zijn van ouders, grotere zussen/broers of leraren….. hoe vet is dat!

Je schnallen losmaken zonder je handschoenen uit te doen is normaal gesproken bijna onmogelijk.  Met de SkiBootFix kun je je handschoenen aan houden en toch zonder problemen de schnallen openen.

Vastgestelde verkoopprijs is € 16,25 incl BTW
Vraag naar speciale condities voor verenigingen, gezelschappen en grotere aantallen

Over het algemeen wordt de SkiBootFix gebruikt bij temperaturen rond het vriespunt of zelfs daaronder, temperaturen waarbij veel kunststoffen broos worden en kunnen breken.

Na uitvoerig testen is in overleg met experts op het gebied van kunststoffen gekozen voor een met glasvezel gevuld nylon type.

In principe gaat de SkiBootFix een leven lang mee en zal hij bij normaal gebruik nooit kunnen breken. Mocht dat onverhoopt toch een keer gebeuren, laat ons weten wat de aanleiding was en wij sturen u, als u in ons klantenbestand voorkomt, gratis een nieuw exemplaar toe.

Laat het ons weten, liefst met wat foto’s en uiteraard met gegevens over de schoen en wij storten per omgaand uw aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, terug op uw rekening. De SkiBootFix mag u behouden.

Wij leveren ook b2b en kunnen de SkiBootFix, al naar gelang uw wensen, bedrukken met uw bedrijfslogo in full colour, voorzien van een diep- of opdruk message. Informeer naar de mogelijkheden!

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op.